O namaFirma DOO "ADMIDO" osnovana je 1992.g. kao "ADMIDO-KOMERC". Osnovna delatnost bila je trgovina staklom,, hemijskim proizvodima, prerada stakla, trgovina akumulatorima , usluge i spoljno- trgovinski promet.

1998.g. menja ime u DOO "ADMIDO" i proširuje oblast delovanja:

  • Trgovina na veliko: akumulatori (Tesla, Black Horse, Monbat, Topla), ulja (Optima Modriča, Exol, Comma...), filteri (Frad); rezervni delovi za poljomehanizaciju

  • Trgovina na malo, u maloprodaji u Banatskom Novom Selu: akumulatori, ulja, gume, kaiševi, rezervni delovi za traktore, rezervni delovi za poljomehanizaciju, automobile i kamione


Svakim danom obogaćujemo ponudu u našim maloprodajama i izlazimo u susret svakom zahtevu, sa svakim klijentom trudimo se da uspostavimo što bliži odnos i tako pomognemo savetom ili idejom na obostrano zadovoljstvo.

Sve to je dovelo do toga da 2003. otvaramo još jedan maloprodajni objekat u Pančevu i to na adresi Svetog Save 18.

Naša obaveza prema klijentu je pomoć pri izboru, prevoz, ugradnja. Kvalitet proizvoda koje prodajemo omogućava da vam pružimo garanciju kvaliteta uz servis i besprekorno funkcionisanje, kao i garancije na postojanost materijala.

Verujemo i iskreno se nadamo da ćete u nama prepoznati vašeg pouzdanog partnera u poslovima naše delatnosti pa Vam zelimo dobrodošlicu, pozdravljamo Vas i pozivamo da se upoznate sa nama i našim mogućnostima.

Zadovoljan kupac je naš imperativ!